Cele mai ciudate 10 recorduri din 2022 înregistrate în Cartea Recordurilor Mondiale Guiness

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși de cele mai multe ori, atunci când vine vorba de Cartea Recordurilor Guiness, oamenii se gândesc la cea mai mare porție de pizza, sau cei mai înalți oameni, în 2022 au fost înregistrate mai multe recorduri ciudate.

O femeie a vâslit 40 de km într-un dovleac
O femeie a vâslit 40 de km într-un dovleac

1. Cea mai mare adunare de oameni cu același nume sau prenume

Asociația Hirokazu Tanakas din Japonia, a strâns 178 de persoane care au același nume la o adunare, în luna octombrie, în cartierul Shibuya din Tokyo. Recordul anterior era de 164 de persoane, stabilit la o adunare de persoane pe nume Martha Stewart, în 2005.

2. Cel mai rapid timp de mâncat 10 ardei iuți Carolina Reaper

Un bărbat din California a reușit să mănânce în doar 33.15 secunde 10 ardei iuți California Reaper, cunoscuți ca fiind cei mai iuți ardei din lume, potrivit Upi.com

3. Cel mai lung mers pe frângie cu tocuri înalte

O adolescentă din Vermont a reușit să meargă pe o frânghie peste 700 de metri încălțată cu tocuri înalte de aproximativ 10 cm. 

image

4. Cel mai rapid timp de a găsi și așeza în ordine alfabetică litere dintr-o cutie de supă 

Jacob Chandler, din Oregon, a reușit în doar 2 minute și 8.6 secunde să găsească și să așeze în ordine cele 26 de litere din limba engleză într-o cutie de supă cu litere din alfabet. 

5. Echilibrarea ouălor pe dosul palmei

Ibrahim Sadeq, din Irak, a reușit să echilibreze 18 ouă pe dosul palmei, egalând astfel recordul stabilit de Jack Harris în mai 2020. 

6. Doze de băutură plasate pe cap prin aspirarea aerului

Jamie Keeton și-a fixat 10 doze de băutură goale pe față lși pe cap prin aspirarea aerului din acestea. El a stabilit un nou record mondial după ce cutiile au rămas prinse de corp timp de minim 5 secunde. 

7. Cea mai lungă distanță pe care a fost suflată o mazăre

David Rush a ajuns la al 250-lea titlu în Cartea Recordurilor Guiness după ce și-a folosit respirația pentru a sufla un bob de mazăre peo distanță de peste 100 de metri. 

8. Cea mai lungă călătorie într-o barcă cu dovleac

Duane Hansen a vâslit într-o barcă făcută dintr-un dovleac scobit, pe râul Missouri, pe o distanță de peste 40 de kilometri. Ea a doborât recordul anterior deținut de un bărbat din Dakota de Nord, în 2016. 

9. Cel mai rapid timp pentru asamblarea jucăriei Mr. Potato Head

Lim Kai Yi Butterworth, din Malezia, a stabilit un record mondial pentru cel mai rapid timp de asanmblare a jucăriei Mr. Potato Head. Jucăria a fost dezasamblată complet și toate piesele au fost puse la locul potrivit în doar 5.43 de secunde. 

10. Cel mai lung lanț de barbă

Mai mulți concurenți de la Campionatele Naționale de Barbă și Mustață organizate în Casper, Wyo., s-au alăturat pentru a li se lega bărbile într-un lanț care a stabilit cel mai mare lanț de păr facial de aproximativ 45 de metri. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite