ANOFM dă startul programelor de formare începând din septembrie. Care sunt cele mai căutate meserii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu luna septembrie 2016, 185 de programe de formare profesională vor fi organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Meseriile cele mai solicitate pentru care Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti vor derula programe de formare profesională, în luna septembrie, sunt: ospătar (chelner) vânzător în unitaţi de alimentaţie (417 persoane), bucătar (262), lucrător în comerţ (174), contabil (164), inspector (referent) resurse umane (159), frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (149), agent de securitate (141), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (138), lucrător comercial (102), comunicare în limba engleză (98).

Cei mai mulţi participanţi se preconizează în judeţele: Suceava (196 persoane), Braşov (196 persoane), Bistriţa (190 persoane), Bucureşti (182 persoane), Dolj (168 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa (http://www.anofm.ro/contacteaza-ne) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la secţiunea Formare profesională.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite