(P) Pregateşte-ţi silueta pentru plajă slăbind natural, fără efect yoyo. Acum se poate !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SafraLine
SafraLine

Poate că sună ciudat (de obicei ne ferim de ulei şi de alte grăsimi când vrem să slăbim), dar chiar există grăsimi care elimină kilogramele în exces.

În faţa culturii fast-food şi a mâncărurilor care abundă în grăsimi şi glucide, oamenii de ştiinta se confruntă cu un paradox. Se pare că în încercarea noastră de a pierde în greutate, nu mâncăm suficiente grasimi, sau mai exact nu consumăm grăsimi bune. O astfel de grăsime este şi acidul linoleic conjugat (CLA).

Acidul linoleic conjugat a fost descoperit în anii '80 de către un grup de cercetatori interesati de factorii anticanceroşi prezenţi în carnea de vită. Studiile desfăşurate au scos la iveală, spre surpriza acestora, efectele acestui acid de reducere a acumulării de grăsime corporală şi a repartiţiei neadecvate a nutrienţilor.

Acidul linoleic conjugat (CLA) se găseşte în carnea roşie, în carnea de miel şi în lactate. Dar, deşi aceste alimente conţin grăsimi bune, ele nu sunt acceptate într-o dieta, pentru că au un aport mare de calorii şi conţin grăsimi saturate, considerate factori declanşatori ai cancerului şi ai bolilor de inima, iar corpul uman nu poate trasforma, singur, acidul linoleic în CLA.

În acest mod au apărut în SUA primele suplimente cu acid linoleic conjugat. Testele clinice desfăşurate au extaziat lumea medicală : formulele, care conţineau acid linoleic conjugat, au dus la scăderi semnificative ale IMC (indice de masă corporală) la adulţii sănătosi, independent de dietă.

După SUA, a urmat Europa, mai precis un laborator francez care, spre deosebire de laboratoarele americane, s-a îndreptat către natură, pentru a obţine cea mai mare concentraţie de acid linoleic conjugat. O banală plantă le-a oferit soluţia. A fost dovedit că sofranelul (carthamus tinctoris) este bogat în ulei de cartamină, acesta fiind cel mai abundent în acizi linoleici, dintre uleiurile esentiale şi vegetale. Acidul linoleic conjugat, extras din uleiul de cartamina din sofranel a fost concentrat într-o capsulă lichidă de ultimă generaţie, iar produsul a primit numele SafraLine.

Acidul linoleic conjugat din SafraLine confirmă din plin rezultatele: accelerarea arderilor, reducerea poftei de mâncare, accelerarea metabolizării grăsimilor, mentinerea masei musculare, reducerea nivelului de cortizol, supranumit „hormonul stresului” şi considerat responsabil pentru acumularea grăsimii în organism.

După succesul înregistrat în Franţa, Safra Line îşi câştigă un bun renume şi în celelalte ţări europene. Nu este de mirare, având în vedere calitatea rezultatelor (unele persoane au slăbit chiar şi peste 30 kg!) şi sursele naturale folosite, ceea ce îl transformă într-un produs lipsit de contraindicaţii.

Vestea bună este că acum şi publicul român se poate bucura de toate efectele benefice ale acestei cure inovatoare. Site-ul importatorului este www.safraline.ro, iar lansarea produsului aduce cu sine şi surprize. Pe langa reducerea de lansare de 50%, veţi beneficia gratuit şi de o solutie 100% naturală de drenaj limfatic. Astfel ca, la pret de 1, veţi primi 2 produse care luptă activ împotriva kilogramelor în exces, a retentiei de apă şi a aspectului de coajă de portocală al pielii.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite