Articol publicitar

Gata cu nopţile întrerupte de drumurile necontenite la baie

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
PhysioProstat

Statisticile arată că 15% dintre bărbaţi sunt afectaţi cel puţin o dată în viaţă de o infecţie urinară şi că unul din doi barbati cu vârsta de peste 45 de ani suferă de afecţiuni ale prostatei.

PhysioProstat îşi bazează efectele benefice pe extractul de seminţe de dovleac.

Seminţele de dovleac reprezintă cel mai cunoscut remediu popular împotriva afecţiunilor de prostată.

În acelaşi timp, previn complicaţiile, ele reprezentând şi un important stimulent al activităţii renale, dar şi un remediu eficient în cazul afecţiunilor vezicii urinare. Extrem de important de ştiut este şi faptul că seminţele de dovleac sunt eficiente nu numai în prevenirea şi tratarea adenomului de prostată, ci inclusiv a cancerului de prostată.

Cercetări recente au pus în evidenţă faptul că apariţia adenomului de prostată este cauzată de producerea de către organism, în locul testosteronului, a unui hormon înrudit numit dihidrotestosteron, care stimulează creşterea în volum a prostatei.

S-a demonstrat că seminţele de dovleac, în special prin conţinutul lor bogat în zinc intervin şi contracarează acest dezechilibru hormonal. Este una dintre principalele căi de acţiune ale seminţelor de dovleac care au fost puse in evidenţă de catre cercetători.

Beneficiile PhysioProstat:

  • Reface elasticitatea prostatei;
  • Reduce frecvenţa urinărilor;
  • Diminuează nivelul de inflamare a prostatei;
  • Creşte libidoul.

In plus, spre deosebire de alte încercări similare, PhysioProstat nu conţine amidon, coloranţi, aromatizanţi sau conservanţi.

Aflaţi totul despre PhysioProstat pe site-ul oficial.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite