Articol publicitar

De unde îţi iei doza de sănătate? Cunoşti produsul românesc de AUR?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o iarnă lungă fără prea multe fructe şi legume, corpul se resimte; lipsa vitaminelor şi a fitonutrienţilor provoacă dezechilibre în organism şi astfel încep problemele de sănătate, sau acutizarea unora deja existente.

Din stramoşi se stie ca trebuie sa cultivăm pământul pentru hrană şi sănătate. Plantele care traiesc in arealul nostru geografic contin nutrienti si principii active(fitonutrienti) necesari hranirii si mentinerii stari de sanatate a organismului, a acelui organism care traieste in acel areal geografic.

Desi suntem in postul Pastelui, si persoanele care tin post au o dieta in mare parte vegetariana, din pacate multi dintre acestia nu reusesc sa-si asigure o alimentatie sanatoasa in acesta perioada. Din cauza globalizarii hrana noastra de zi cu zi nu se mai stie exact de unde provine, prin urmare nu mai asigura necesarul organismului pentru a mentine o buna functionare si apar dezechilibre care se manifesta prin diferite boli. Una din principale cauze a diferitelor afectiuni este alimentatia.  Din pacate fructele si legume din marile magazine chiar si din piata sunt preponderant din import in aceasta perioada, cu o calitate biologica scazuta. Daca acu’ 20-30 ani sa tii post era un obicei de curatire sufleteasca si trupeasca, acum e destul de greu sa gasesti alimentele curate si potrivite unei astfel de diete. Cei mai afectati din acest punct de vedere sunt varstnicii dar nu sunt exclusi nici tinerii. Datorita stresului zilnic, datorita poluarii, alimentatiei nesanatoase marea majoritate a populatiei se confrunta cu diferite dezechilibre la nivelul sanatatii.

Din fericire exista solutii la indemana, exista suplimente naturale autohtone care pot sa reechilibreze organismul prin aportul de principii active. Unul dintre aceste produse se numeste AntioxiVita. Este un produs romanesc realizat din materie prima de calitate controlata, autohtona in baza unui brevet de inventie romanesc apreciat la nivel mondial la saloane internationale de inventica cu medalii de Aur si Argint dar si premii speciale.

AntioxiVita a fost desemnat “Cel mai puternic antioxidant”. Este un extract din samburi si pielite de struguri, din soiuri diferite care asigura un aport complex de antioxidanti. Antioxivita contine o cantitate impresionanta de antioxidanti de tipul polifenolilor, 100ml de produs fiind echivalentul in principii active(antioxidanti) a 80 de litri de vin rosu . Este un produs sub forma de solutie apoasa, asigurand o biodisponibilitate mai mare a antioxidantilor decat sub forma de pudra/capsule/comprimate. Un aspect important consta in faptul ca Antioxivita este un produs natural cu proprietati sanogene remarcabile iar in urma studiilor realizate a demonstrat ca este un aliat de incredere in lupta cu afectiunile cardiovasculare(normalizeaza colesterolul, trigliceridele, tensiunea arteriala, reduce varice, flebite, imbunatateste circulatie periferica deficitara,etc), cu diabetul(insulino dependent dar si de tip II), probleme de tranzit intestinal( constipatie sau diaree, hemoroizi), afectiuni hepatice(hepatite A,B si C) prezinta actiune puternica antivirala si antibacteriana, cu efect tonic si de antiimbatranire prin neutralizarea radicalilor liberi si reducerea stresului oxidative.

Produsul se gaseste la nivel national in magazine naturiste, farmacii dar si in reteau drogheriilor dm si farmaciile sensiblu.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-ul producatorului www.phenalex.ro

image
Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite