Articol publicitar

De ce este important să-ţi detoxifiezi ficatul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
stoptoxin

Ştiai că ficatul este un organ vital, care acţionează ca un filtru purificator pentru organism? Acesta îndeplineşte zilnic peste 500 funcţii biochimice, începând de la prelucrarea nutrienţilor din alimente până  la neutralizarea şi eliminarea substanţelor toxice din organism.

Pus la încercare zilnic, prin alimentele pe care le introducem în organism sau prin produsele de îngrijire pe care le folosim, suprasolicitarea ficatului poate duce la grave dezechilibre de sănătate, provocate de fluxul mare de toxine.

Pentru eliminarea posibilelor probleme hepatice, se impune o alimentaţie cât mai sănătoasă şi un regim de viaţă cât mai activ. În plus, periodic este necesară o cură de detoxifiere completă, care include şi un hepatoregenerator, iar cea mai bună alegere sunt produsele din gama STOPTOXIN. Acestea au fost special dezvoltate pentru a oferi ficatului protecţia de care are nevoie, iar siguranţa şi eficacitatea sa terapeutică au fost dovedite clinic.

STOPTOXIN se distinge prin unicitatea asocierii principiilor active şi prin multiplele acţiuni sinergice la nivelul ficatului:

Hepatoprotectoare - protejarea celulelor hepatice faţă de efectul nociv al substanţelor toxice

Hepatoregeneratoare – adjuvant în procesul natural de regenerare a celulelor  hepatice

Detoxifiante – neutralizarea substanţelor toxice

 Antivirale  - combaterea  virusurilor hepatice B şi C

Creat pentru nevoi, vârste şi gusturi diferite, gama STOPTOXIN se prezintă sub trei forme: sirop – pentru copiii cu vârste peste 1 an, plicuri – pentru copiii de peste 7 ani şi adulţi, capsule – pentru copiii de peste 12 ani şi adulţi.

Ai grijă de ficatul tău! Alege STOPTOXIN pentru hepatoprotecţie şi detoxifiere naturală!

Mai multe informaţii despre această gamă găsiţi pe www.cetipicagreu.ro şi pe facebook.com/LaboratoareleFiterman

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite