Articol publicitar

Au început înscrierile la Congresul Stomatologic al Anului. Fii parte din experiența unică Tomorrow Tooth Almanack

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superdent Premium Education și Superdent 92 aduce în România cele mai mari nume din stomatologia modernă, în luna noiembrie a acestui an, la congresul Tomorrow Tooth Almanack, în București.

dent jpg

Între 16-18 Noiembrie 2023, Superdent 92 și Superdent Premium Education organizează prima ediție Tomorrow Tooth Almanack în România.

Anul acesta, evenimentul reunește 2 zile de conferință, un hands-on workshop, 7 specialiști internaționali și peste 400 de participanți așteptați în doar 3 zile.

Evenimentul este dedicat medicilor stomatologi care își doresc să dezvolte protocoale terapeutice eficiente pentru provocările reale din timpul practicii de zi cu zi și care urmăresc îmbunătățirea rezultatelor pe termen lung oferite pacienților.

Înscrierea la eveniment se face exclusiv pe site-ul eveniment.super-dent.ro

dent2 jpg

"Ne bucurăm nespus de faptul că elita medicinei dentare a confirmat prezența la acest eveniment. Din păcate, avem locuri limitate". - Dr. Bogdan Acatrinei, Superdent Premium Education / Superdent 92

Dr. Pasquale Venuti, unul dintre fondatorii grupului Tommorow Tooth, cu o experiență de peste 23 de ani în domeniu, este recunoscut la nivel internațional pentru Stomatologie Restaurativă, Endodonție și Protetică Dentară.

Dr. Bogdan Acatrinei, fondator al Superdent Premium Education, a studiat Implantologie în cadrul UCLA School of Dentistry și este lector internațional din anul 2008, abordând subiecte din Reabilitarea Protetică și Estetică, Implantologie și Endodonție.

Dr. Hugo Costa Lapa, cu o experiență de peste 18 în Protetică Dentară pe Implanturi și Dinți Naturali, este lector în cadrul Universității CESPU din Porto, Portugalia și cofondator al Biomimetic Dentistry Portugal.

Dr. Vasile Cirimpei, autor a zeci de articole publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale, este membru EADPH – European Asociation of Dental Public Health și speaker internațional.

Dr. Santosh Patil, medic stomatolog în Calchester, UK și trainer internațional, își dedică activitatea Stomatologiei Restaurative, Terapiei Laser PhotoBio Modelatoare, Implantologiei și Ortodonției.

Dr. Stevan Kopanja, absolvent al facultății de Medicina Dentară din cadrul Universității din Belgrad, este un expert în domeniul Stomatologiei Restaurative și Endodonției, care își depune toate eforturile pentru a oferi îngrijiri excelente tuturor pacienților săi.

Dr. Maciek Czerwinski, dedicat Stomatologiei Restaurative asistate la microscop, este cunoscut pentru abordările sale inovative care integrează tehnici de ultimă oră în domeniu și pentru atenția și grija orientată către pacient.

SănătatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite