Temperaturi de vară în penultima zi a lunii martie. La cât ajung temperaturile maxime

0
Publicat:

Penultima zi a lunii martie aduce vreme de vară. Conform meteorologilor, temperaturile maxime se vor situa între 22 și 28 de grade Celsius, puțin mai scăzute în Delta Dunării și la mare, unde se vor încadra între 15 și 20 de grade Celsius.

Bucureștenii vor avea parte de cer senin și vreme frumoasă. Foto: Mediafax (Arhivă)
Bucureștenii vor avea parte de cer senin și vreme frumoasă. Foto: Mediafax (Arhivă)

Potrivit ANM, cerul va fi predominant senin, iar temperaturile vor fi în continuă creștere și vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, înregistrându-se în general cu 10 grade peste valorile normale. 

Temperaturile minime se vor situa între 2 și 5 grade Celsius în depresiunile Transilvaniei și între 15 și 16 grade în Dealurile de Vest. Conform A1, vântul își va face simțită prezența pe crestele montane, însă izolat și temporar în est și regiunile vestice.   

În Capitală, maximele termice se vor încadra între 26 și 29 de grade Celsius, cu mai bine de 10-12 grade peste valorile normale din punct de vedere climatologic. Bucureștenii vor avea parte de cer senin și vreme frumoasă și caldă. 

Cum va fi vremea în săptămâna 01.04.2024 - 08.04. 2024

  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în sud-vestul țării.  

 

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite