Prognoza meteo, vineri, 14 iunie. Vremea rămâne instabilă

0
Publicat:

Potrivit prognozei emise de ANM pentru ziua de vineri, temperaturi mai ridicate se vor înregistra în jumătate sud-estică, dar în cea mai mare parte parte a ţării vremea rămâne în continuare instabilă.

Cerul rămâne noros şi azi, foto arhivă
Cerul rămâne noros şi azi, foto arhivă

În general vremea va fi caldă, cu temperaturi mai ridicate, peste cele specifice acestei perioade din an, dar cu o abatere termică destul de mică, în partea de sud şi sud-est a României.

În zone extinse din Muntenia, Oltenia, Banat, Transilvania, Maramureș, Dobrogea, Moldova, Crișana și la munte vremea este caracterizată în continuare de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ploi în aversă şi, local, torenţiale, mai ales în cea de-a doua parte a zilei.

 Vântul va sufla slab până la moderat.

Pe litoral

Potrivit meteorologilor, pe litoral se înregistrează temperaturi normale pentru această perioadă, cele maxime încadrându-se între 25 şi 29 de grade şi cele minime, între 8 şi 19 grade, dar cerul va fi mai mult noros şi sunt mari şanse de ploaie.

În ceea ce priveşte apa mării, aceasta va avea aproximativ 22 de grade Celsius.

În București

În Capitală cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla, în medie, cu 15 de km/h.

Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Sunt șanse să apară ploi, însoțite de descărcări electrice.

MeteoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite