Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea în martie

0
Publicat:

Primăvara debutează cu temperaturi peste cele obişnuite în această perioadă şi îşi păstrează această caracteristică până spre sfârşitul lunii martie, anunţă vineri Administraţia Naţională de Meteorologie, care a făcut publică prognoza pentru intervalul 26 februarie - 25 martie.

foto arhivă
foto arhivă

Vremea în intervalul 26.02.2024 – 04.03.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, dar deficitar în cele nordice, centrale şi estice.

Vremea în intervalul 04.03.2024 – 11.03.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice, vestice şi centrale. Nu se vor înregistra ploi, dimpotrivă, cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Banatului. 

Vremea în intervalul 11.03.2024 – 18.03.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acestă perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Vremea în intervalul 18.03.2024 – 25.03.2024

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu posibilitatea unei uşoare creşteri în regiunile vestice.

MeteoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite