Zoe Petre, la spitalul Elias. Fostul consilier prezidenţial are probleme grave de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zoe Petre a fost internată la Spitalul Elias din Capitală în urma unor probleme grave de sănătate. Din primele informaţii, fostul consilier prezidenţial ar fi pe secţia de terapie intensivă.

Potrivit unor surse oficiale, Zoe Petre este internată de mai multe zile la Spitalul Elias, din Capitală, starea sa fiind gravă. 

Sursele citate au precizat că deocamdată, nu se poate preciza diagnosticul, iar la ora actuală este supusă unor investigaţii medicale complexe şi amănunţite.

Cine este Zoe Petre

Zoe Petre este istoric, publicist şi om politic. Între anii 1990-1996 a fost decan al Facultăţii de Istorie a Universităţii din Bucureşti.

În anii 1992 şi 1996, a fost director de comunicare al campaniei prezidenţiale a candidatului CDR, Emil Constantinescu.

De la 1 decembrie 1996, prof. dr. Zoe Petre a fost numită în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de politică internă şi externă al Preşedintelui României, Emil Constantinescu şi coordonator al Departamentului de Politici Publice al Preşedinţiei României. După ce acesta nu a mai fost preşedinte, l-a urmat în fondarea partidului ”Acţiunea Populară”, al cărui vicepreşedinte a fost. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite