VIDEO Un TIR cu șofer ucrainean a făcut prăpăd la Galați: a ieșit de pe șosea, a distrus un stâlp și o mașină și a ajuns într-o curte

0
Publicat:

Accident spectaculos pe o șosea din județul Galați. Un șofer de tir ucrainean a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un stâlp, a ieșit de pe carosabil, a lovit o mașină și a intrat în curtea unui localnic.

Tirul a intrat în curtea unui localnic FOTO: IPJ Galați
Tirul a intrat în curtea unui localnic FOTO: IPJ Galați

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, marți, 8 noiembrie, în jurul orei 08:13, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DN26, în interiorul localității Șivița, din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 21 ani din Ucraina, în timp ce conducea un tir înmatriculat în țara de domiciliu, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați spre vama Oancea, a adormit la volan.

În acel moment, șoferul a pierdut controlul direcției de mers al ansamblului auto format dintr-un cap tractor și o semiremorcă, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a direcției sale de mers, a lovit un stâlp de beton pentru iluminat stradal și a pătruns în curtea unei proprietăți unde a lovit un autovehicul parcat.

Trafic blocat pe ambele sensuri de mers

„Din impact a ricoșat și a pătruns apoi în curtea imobilului învecinat unde a lovit mai multe anexe gospodărești. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale, astfel că nicio persoană nu a fost vătămată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent șef principal Stoica Ciprian Teodor, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Șoferul tirului a adormit la volan și a intrat în curtea unei case FOTO: ISU Galați
Șoferul tirului a adormit la volan și a intrat în curtea unei case FOTO: ISU Galați

Traficul este blocat momentan pe DN26 pe ambele sensuri de mers.

„Polițiștii care se află la fața locului vor permite în cel mai scurt timp circulația, în mod dirijat, intermitent, pe o singură bandă de mers”, au mai transmis reprezentanții IPJ Galați.

În ultima perioadă pe DN26, din județul Galați, s-au produs mai multe accidente rutiere grave din cauza vitezei excesive. Este unul dintre cele mai aglomerate drumuri din județ. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite