VIDEO Şofer de maxi-taxi, prins băut la volan dis-de-dimineaţă, la ieşirea din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate microbuzele de transport persoane care au intrat ori au ieşit din Capitală joi dimineaţă au fost verificate de poliţişti   FOTO: Mediafax
Toate microbuzele de transport persoane care au intrat ori au ieşit din Capitală joi dimineaţă au fost verificate de poliţişti   FOTO: Mediafax

Şoferul unui maxi-taxi a fost prins de poliţişti băut la volan, joi dimineaţă, puţin după ora 7.00, la ieşirea din Bucureşti spre oraşul Pantelimon (Ilfov). Poliţia Rutieră a instituit filtre de control pentru autovehiculele de transport persoane la toate "porţile" Capitalei.

Potrivit Poliţiei Rutiere, şoferul de maxi-taxi - în cazul căruia etilotestul a arătat o alcoolemie de 0,16 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat (0,32 la mie alcool în sânge) - nu a fost singurul care a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile.

În total, în timpul acţiunii derulate joi dimineaţă, între orele 7.00 şi 9.00 - pe arterele rutiere care converg către municipiul Bucureşti (DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7 şi Autostrada 1), precum şi în municipul Bucureşti (zona Bulevardului Dimitrie Pompei) - au fost descoperite peste 40 de cazuri în care legislaţia privind transportul public de persoane era încălcată. 

Astfel, poliţiştii au dat 42 de ameni în valoare totală de 31.500 de lei şi au reţinut trei permise auto. În alte cinci cazuri, oamenii legii au reţinut certificatele şi plăcuţele de înmatriculare ale autovehiculelor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite