UPDATE Taximetrist reţinut după ce, din prea multă dragoste, i-a tăiat frânele la maşină iubitei sale

0
0

Un taximetrist de 42 de ani din Capitală a fost reţinut după ce iubita lui în vârstă de 37 de ani l-a reclamat că i-a tăiat frânele de la maşină, încercând astfel s-o omoare. Andrei Şovăilă este cercetat pentru tentativă de omor, distrugere prin incendiere şi tulburarea ordinii publice.

UPDATE Taximetristul Andrei Şovăilă a fost reţinut pentru 24 de ore. „La data de 05.12.2016, inculpatul Şovăială Andrei-Mihail a secţionat în mai multe locuri furtunul sistemului de frânare al roţii din faţă, de pe partea dreaptă a autoturismului marca Skoda Rapid care era folosit de către persoana vătămată D.C., fosta concubină a acestuia, acceptând astfel posibilitatea decesului persoanei vătămate ori al altor participanţi la trafic, în condiţiile unui accident rutier”, arată anchetatorii.

UPDATE Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii Serviciului Omoruri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, distrugere prin incendiere, distrugere şi tulburarea ordinii si linistii publice. 

Asta după ce anchetatorii au primit informaţii că suspectul a dat foc unor cauciucuri la uşa apartamentului unde locuiesc părintii fostei concubine şi unde, anterior a stat si ea. 

„La data de 21.12.2016, inculpatul Şovăială Andrei-Mihail a pătruns în scara unui bloc din sectorul 4, având asupra sa un cauciuc, pe care, în timp ce se afla pe palierul de la etajul şase l-a incendiat, provocând astfel distrugerea uşilor de acces în două apartamente, printre care şi cel în care locuiau persoanele vătămate D.F. şi H.C., părinţii persoanei vătămate D.C., precum şi a mai multor bunuri, tulburând prin acţiunile sale ordinea şi liniştea publică”, arată anchetatorii.

De asemenea, poliţiştii şi procurorii au dovezi care arată că taximetristul a vandalizat şi maşina unui vecin, care parcase pe locul fostei concubine.

„În intervalul 05.01.2017– 08.01.2017, inculpatul Şovăială Andrei-Mihail a tăiat anvelopa din spate şi a scris prin zgâriere textul reprezentând numărul de înmatriculare atribuit autoturismului marca Renault Symbol aparţinând persoanei vătămate D.C., pe ambele portiere ale autoturismului marca Honda Accord, aparţinând persoanei vătămate N.C., care era parcat pe locul folosit de către persoana vătămată D.C., fosta sa concubină, din Bucureşti, sector 4”, mai arată procurorii.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Omoruri au efectuat o percheziţie domiciliară bărbatul fiind ridicat de poliţişti şi dus la Poliţia Capitalei pentru a fi audiat. 

Anchetatorii spun că norocul femeii a fost că maşina nu avea viteză mare. Chiar şi aşa, şoferiţa a reuşit să oprească autoturismul cu mare greutate, folosind frâna de mână.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite