Un subofiţer român de 43 de ani, aflat în misiune în Kosovo, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman foto: MApN
Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman foto: MApN

Militarul român se afla în misiune în Kosovo, în cadrul KFOR. A murit luni, 14 martie, în spitalul din Priştina. Era un veteran al teatrelor de operaţii din irak şi Afganistan.

Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat în misiune în Kosovo, a decedat, luni, 14 martie, din cauza unor afecţiuni medicale.

„În dimineaţa de 14 martie, subofiţerul a acuzat stări de rău, însoţite de ameţeli, fiind internat de urgenţă într-un spital din Priştina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofiţerul a decedat în seara aceleiaşi zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută”, anunţă Ministerul Apărării Naţionale.

Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla în teatrul de operaţii Kosovo, din luna iulie 2021, într-o misiune în cadrul KFOR, pe care urma să o finalizeze în luna aprilie a acestui an. 

Militarul, în vârstă de 43 de ani, era angajat în M.Ap.N. din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operaţii din Irak şi Afganistan. Era căsătorit şi avea un copil.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale îşi exprimă profundul regret pentru această pierdere şi transmite condoleanţe familiei îndoliate. 

Vă recomandăm şi: 

Fostul prim-ministru al Kosovo a solicitat aderarea la NATO. „Situaţia este mai gravă decât îţi poţi imagina”

Propagandă bizară. Moscova acuză SUA că a finanţat antrenarea în Ucraina a unor păsări migratoare pentru a răspândi agenţi patogeni în Rusia

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite