Video Un aparat de zbor a aterizat forțat pe un câmp din Deva. Pilotul, un tânăr de 21 ani VIDEO

0
Publicat:

Accident aviatic în Deva, unde un planor s-a prăbușit pe un câmp de lucernă. Pilotul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost rănit în urma aterizării forțate a aparatului de zbor.

Potrivit ISU Hunedoara, incidentul a avut loc miercuri, ora 19.00, iar aterizarea a avut loc pe un lan de lucernă din apropierea Gării Deva, la câțiva kilometri de aerodromul Săulești, de unde a decolat și ar fi trebuit să se întoarcă.

Pompierii Detașamentului Deva au acționat cu o autospecială de intervenție și cu o ambulanță SMURD, iar la fața locului s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

„Salvatorii au acordat pilotului rănit primul ajutor medical, iar după finalizarea protocolului l-au transportat, conștient și cooperant, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva. În urma aterizării forțate, bărbatul, care se afla singur în cabina de pilotaj, a suferit fracturi la membrele inferioare, dar la spital, în urma acordării asistenței medicale de specialitate se va stabili exact starea de sănătate”, a transmis ISU Hunedoara.

Aparatul de zbor a aterizat forțat FOTO: ISU Hunedoara
Aparatul de zbor a aterizat forțat FOTO: ISU Hunedoara

Cauzele aterizării forțate urmează să fie stabilite în urma cercetărilor care vor fi efectuate de către instituțiile abilitate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite