Scandalos! Doi români au lovit cu picioarele și au pălmuit un tânăr cu dizabilități, în Italia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un videoclip publicat pe rețelele de socializare arată cum doi români au lovit cu picioarele și pălmuit un tânăr cu dizabilități, iar cel de-al treilea a filmat întreg momentul. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, în centrul orașului Vigevano din Regiunea Lombardia, relatează Positano News.

Victima.
Tânărul care a fost agresat de doi români. Foto: Captură video YouTube

Poliția de Stat Vigevano a deschis anchetă. 

Tânărul cu dizabilități, în vârstă de 25 de ani, a înștiințat autoritățile la aproximativ o săptămână de la incident, care a avut loc vinerea trecută seara târziu în Via Merula, în centrul orașului, nu departe de Piazza Ducale.  

Cei doi agresori români au fost identificați, ambii având aproximativ 20 de ani. 

Clipul video publicat pe rețelele de socializare, care durează mai puțin de două minute, a stârnit indignarea internauților și, de asemenea, au mai apărut și alte detalii. Se pare că românii și victima se cunoșteau și ar mai fi avut loc cel puțin un conflict anterior. Tânărul cu dizabilități avea la el spray cu piper în pungă. 

Cetățenii orașului au descris victima drept „un băiat fragil, dar inofensiv, care în timpul liber se plimbă cu bicicleta pe străzile centrului, schimbând cuvinte cu trecătorii și imitând, în timp ce pedalează, sunetul unui motor de mașină”, notează presa italiană. 

După publicarea imaginilor în online, unii cetățeni care îl cunoșteau pe tânărul de 25 de ani au încercat să-l contacteze, iar alții i-au oferit bani pentru a-și repara bicicleta. În plus, au existat și oferte din partea unor avocați care s-au oferit să-i acorde asistență juridică. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite