Românii care au paralizat circulaţia pe calea ferată într-o regiune din Italia după ce au furat cablurile electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte din cablurile electrice furate de români FOTO ANSA
O parte din cablurile electrice furate de români FOTO ANSA

În urma unei sesizări a companiei de electricitate din oraşul Italian Melfi, care reclama o cădere de tensiune în zonă, carabinierii au descoperit trei români care sustrăgeau cablurile electrice din cupru. Doi dintre ei au fugit, iar al treilea a rămas blocat pe un stâlp de electricitate.

Trei români au blocat pentru ore bune circulaţia pe calea ferată în zona centrului industrial San Nicola di Melfi, după ce au furat cablurile electrice din cupru de la reţeaua de medie şi joasă tensiune. 

Compania locală de electricitate a sesizat Poliţia după s-a înregistrat o cădere suspectă de tensiune în zonă.

Carabinierii care s-au deplasat la faţa locului au descoperit că au fost furate cabluri de la două linii electrice de medie şi joasă tensiune. 

Militarii au trecut imediat la inspectarea zonei şi au găsit trei persoane care se pregăteau să sustragă alte cabluri electrice aeriene.

După ce au fost descoperiţi, doi dintre hoţi au scăpat cu fuga, în timp ce al treilea a rămas agăţat de stâlpul de electricitate pe care se urcase ca să sustragă cablurile electrice, transmite agenţia italiană ANSA

Cablurile electrice sustrase au fost găsite de carabinieri în maşina suspecţilor de furt. Românul prins de militari, un tânăr de 31 de ani, care locuieşte în oraşul Foggia, a fost arestat pentru furt.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Metoda „ziarul”, ultima modalitate de furt pe litoral. Cum funcţionează

Românii care au scandalizat Belgia cu furtul prin metoda „umărul surferului“. Cum îşi alegeau victimele

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite