Preşedintele Curţii Supreme, Livia Stanciu, despre primarii acuzaţi de corupţie care au fost realeşi: „Nu mi se pare o normalitate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Livia Stanciu
Livia Stanciu

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a declarat marţi că realegerea în funcţii a unor primari care au probleme cu justiţia nu este un lucru normal.


„Mie nu mi se pare o normalitate să fie votaţi astfel de oameni, chiar dacă operează prezumţia de nevinovăţie în ceea ce îi priveşte, până la momentul pronunţării unei hotărâri de condamnare. (...) Ştiţi foarte bine care a fost punctul meu de vedere în ceea ce îi priveşte şi pe cei condamnaţi la pedeapsa cu suspendare condiţionată, cum era înainte, sau suspendare sub supraveghere. Îmi menţin acelaşi punct de vedere”, a spus Livia Stanciu, la ieşirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii., potrivit Agerpres.

Întrebată dacă votul de duminică a demonstrat o lipsă de încredere în activitatea justiţiei, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a spus că nu crede acest lucru, dar „poate să demonstreze altceva”.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite