Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş urmează să fie externat din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş este urmărit penal într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene FOTO: Mediafax
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş este urmărit penal într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene FOTO: Mediafax

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, va fi externat, marţi după-amiază, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, starea acestuia fiind bună.

"Starea pacientului este bună, va fi externat marţi după-amiază", a spus medicul Bogdan Opriţa. 

Constantin Nicolescu, căruia i s-a făcut rău pe 11 septembrie, după ce procurorii anticorupţie l-au convocat pentru o audiere, a fost transferat în aceeaşi zi de la Spitalul Judeţean din Piteşti la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) a fost diagnosticat cu sindrom coronarian acut, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă coronarieni, întrucât nu a fost necesară o intervenţie chirurgicală, spunea atunci purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Nicolescu, a ajuns, pe 11 septembrie, în jurul orei 9.00, la DNA Piteşti, fiind citat de procurori pentru a-i fi prezentate învinuirile într-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene. După aproximativ 30 de minute, la DNA Piteşti a fost solicitată o ambulanţă, iar la scurt timp echipajul medical l-a scos pe Nicolescu din sediul DNA pe o targă, preşedintele CJ Argeş fiind dus la Spitalul Judeţean din Piteşti şi după câteva ore transferat la Spitalul Floreasca.

Procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui Constantin Nicolescu şi a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca. 

Constantin Nicolescu este lider al PSD Argeş, iar la alegerile din 10 iunie a câştigat al treilea mandat la şefia Consiliului Judeţean. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite