Percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară după ce doi profesori ar fi primit mită 10.500 de lei pentru a promova mai mulţi restanţieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară
Percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară

Doi profesori de la Facultatea de Medicină Veterină sunt acuzaţi că au luat mită 10.500 de lei pentru a promova mai mulţi studenţi restanţieri. În acest moment poliţiştii şi procurorii efectuează în acest caz 5 percheziţii, dintre care 3 într-un campus universitar din Bucureşti şi două la domiciliile unor profesori.

Procurorii Parchetului General au făcut joi cinci percheziţii după ce două cadre didactice ar fi primit mită de la mai mulţi studenţi pentru a-i trece de examenele restante.

„Ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R. au prins în flagrant un cadru didactic, din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară Bucureşti, în timp ce primea 10.500 de lei de la un fost student, cu scopul de a promova studenţii restanţieri care astăzi au susţinut un examen de reexaminare”.

La sediul Parchetului General vor fi duşi la audieri atât profesorii, dar şi 10 studenţi care au susţinut examenul de restanţă, arată anchetatorii.

În acest caz se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite