Percheziţii în Bucureşti, Brăila şi în oraşul Pantelimon. Trei persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: D.I.I.C.O.T/ Poliţia Română
Foto: D.I.I.C.O.T/ Poliţia Română

Poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, alături de procurorii D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au desfăşurat şapte percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, oraşul Pantelimon şi în judeţul Brăila, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiei, trei persoane au fost reţinute. 

Pe 7 aprilie, organele de poliţie de combatere a criminalităţii organizate, alături de procurorii D.I.I.C.O.T, au desfăşurat şapte percheziţii domiciliare: trei în municipiul Bucureşti, trei în judeţul Brăila şi una în oraşul Pantelimon din judeţul Ilfov, la domiciliile unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc,  precum cultivarea plantelor de cannabis, în vederea vânzării. 

Din anchetă a rezultat că, în perioada iunie 2021-aprilie 2022, protagoniştii grupări, cu vârste cuprinse între 30 şi 54 de ani, ar fi recoltat canabis, în vederea comercializării, în Bucureşti, Brăila şi judeţele Ilfov. 

La domiciliile acestora au fost descoperite: o cultură de cannabis, cu plante în diferite etape de dezvoltare, o instalaţie activă de creştere indoor a cannabisului, telefoane mobile şi circa 18 kilograme de fragmente vegetale. 

5 persoane au fost escortate la sediul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, pentru interogări. 

Trei bărbaţi, doi de 53 de ani şi unul de 54, au fost arestaţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri, 08 aprilie, aceştia se vor prezenta la Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Percheziţii în Bucureşti, Brăila şi în oraşul Pantelimon.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite