La volan cu un borcan de cannabis. Pedeapsa primită de un şofer din Galaţi care a condus drogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: DIICOT
sursa: DIICOT

Un şofer din Galaţi a fost prins la volan, în timp ce se afla sub sub influenţa substanţelor psihoactive. Poliţiştii au găsit la el în maşină un borcan cu cannabis.

Marţi, 5 aprilie, în jurul orei 09.10, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Domneasc, din municipiul Galaţi, un autoturism condus de un bărbat se deplasează în mod haotic, fără respectarea regulilor de circulaţie.

Poliţiştii s-au deplasat în zona indicată şi au depistat autoturismul într-o parcare, de pe strada Portului. În apropierea acestuia, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat, de 42 de ani, care prezenta tulburări de comportament şi se exprima în mod incoerent.      

„În urma efectuării controlului autoturismului, poliţiştii au găsit un borcan ce conţinea o substanţă vegetală mărunţită. Bărbatul a fost testat, atât alcoolscop, cât şi pentru consumul de substanţe psihoactive, la acest din urmă test rezultatul fiind pozitiv pentru THC – 5 (Cannabis)”, a precizat IPJ Galaţi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite