Percheziţii DNA într-un dosar privind achiziţii publice de materiale sanitare în timpul pandemiei de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DNA

Procurorii DNA fac, joi, şase percheziţii, la sediile unor firme şi persoane fizice din Bucureşti şi Giurgiu, într-o cauză privind infracţiuni legate de achiziţii publice de materiale sanitare în timpul pandemiei de COVID-19. Sursele Adevărul menţionează că ar fi vorba despre măşti de protecţie neconforme.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2020, în legătură cu achiziţii publice de materiale sanitare efectuate în timpul pandemiei de Covid 19.

În cursul zilei de 28 aprilie 2022, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în şase locaţii reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice, situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Giurgiu", informează DNA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite