Panică la bordul unui avion Tarom după ce un pasager a început să tuşească. Pilotul a anulat decolarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandemia de coronavirus a creat panică îintr-un avion al companiei aeriene Tarom, pilotul fiind nevoit să ia măsuri urgente.

UPDATE 20:48 Potrivit directorului Tarom, George Constantin Barbu, intervievat de Digi24, pasagera din cauza căruia aeronava s-a întors la poarta de îmbarcare a venit luni de la Madrid, Spania. Femeia nu prezenta simptome specifice bolii, dar înainte de decolare a început să tuşească, iar pilotul a decis sa revină la poarta de îmbarcare pentru consult medical. Pasagera a fost consultată, iar medicii au stabilit că nu prezintă niciun simptom, dar potrivit regulilor va fi trimisă în carantină.

Toţi pasagerii au fost însă debarcaţi, iar aeronava a foist dezinfectată. Cursa va fi reluată marţi seară, cu întârzierea aferentă.

***

Este vorba despre zborul TAROM RO807 Bucureşti - Suceava, al cărui pilot a fost nevoit să se întoarcă la poziţia de decolare din cauza unui pasager suspect care tuşea puternic.

„Pasagerii vor fi debarcaţi iar aeronava va fi sterilizată”, a informat Boarding Pass, precizând că, din fericire, avionul nu a apuxcat să se ridice în aer, manevra de întoarcere producându-se la capătul pistei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite