Pana de curent care a afectat miercuri nordul Capitalei a fost provocată de defecţiuni în reţeaua E-Distribuţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pană de curent pe strada Câmpului

Alimentarea cu energie din cartierele Băneasa şi Pipera din Capitală a fost întreruptă miercuri din cauza unor defecţiuni la reţeaua E-Distributie Muntenia, nu din cauza Transelectrica, aşa cum s-a întâmplat de mai multe ori în ultimele luni.

Miercuri, 10 ianuarie 2018, în jurul orei 14:31, a avut loc un defect în reţeaua de distribuţie a energiei electrice din zona de nord a Capitalei, afectând alimentarea cu energie a cartierelor Băneasa şi Pipera. 

"Alimentarea consumatorilor de energie electrică s-a reluat începând cu ora 14:51. Menţionăm că defectul nu a avut loc în instalaţiile şi reţeaua de transport al energiei electrice gestionate de CNTEE Transelectrica SA", a informat transportatorul de energie electrică.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii biroului de presă al E-Distribuţie Muntenia, au explicat că "a declanşat o linie de înaltă tensiune", alimentarea cu energie electrică fiind preluată de o alta.

  “Alimentarea cu energie electrică a cartierelor Pipera şi Băneasa a fost afectată parţial astăzi între orele 14:30 şi 14:51 ca urmare a declanşării unei linii de înaltă tensiune care alimentează cu energie electrică zona. Reluarea alimentării a fost efectuată rapid cu ajutorul sistemului Telecontrol, iar echipele intervenţie lucrează pentru identificarea cauzelor”, a informat compania.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite