Oana Sivache, directorul ASSMB, audiată la DNA

0
Publicat:

Directorul general al Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie care ar avea legătură cu percheziţiile procurorilor efectuate în urmă cu peste trei luni.

Oana Sivache, directorul general al ASSMB, apropiată a lui Vlad Voiculescu Foto: Arhivă
Oana Sivache, directorul general al ASSMB, apropiată a lui Vlad Voiculescu Foto: Arhivă

Oana Sivache a fost chemată într-un dosar care ar avea legătură cu percheziţiile din luna decembrie de la Spitalele "Colţea" şi "Sfântul Luca", au precizat surse judiciare pentru AGERPRES.

Pe 12 decembrie 2023, procurorii DNA au efectuat percheziţii la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi la spitalele "Colţea" şi "Sf. Luca" din Capitală, într-un dosar de corupţie legat de implementarea de servicii IT la unităţi sanitare din Bucureşti.

După cum a relatat „Adevărul” la acea dată, conform unor surse judiciare citate de Mediafax, persoana vizată ar fi fost Oana Gabriela Sivache, director general al ASSMB, o apropiată a lui Vlad Voiculescu (fost ministru al Sănătății).  

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise de funcţionari publici, în cursul anului 2023, în contextul derulării unei proceduri de achiziţie publică ce prevedea implementarea în cadrul unor spitale din Bucureşti a unor servicii IT", preciza DNA.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite