Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a donat sânge pentru prima dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ioana Mihăilă a donat pentru prima dată sânge, vineri dimineaţă, la Centru de Transfuzie Sanguină din Capitală. Ea a mărturisit că a fost o experienţă bună şi că asistentele i-au fost un mare ajutor.

Legat de timpul de aşteptare, ministrul a precizat că întregul proces de donare a durat în jur de o oră. „Eu am ajuns la ora 9,00 şi acum am ieşit, cred că e 10,00, deci o oră. Am înţeles că vinerea este cea mai aglomerată zi, dar dacă ai programare este mai bine”, a spus Ioana Mihăilă.

Asistentele de la Centru au declarat că nu au ştiut de prezenţa ministrului Sănătăţii. „A, da, e ministrul aici? Nici nu am ştiut. Şi ce credeţi, contează asta? Ce dacă e ministru? Eu acelaşi lucru îl fac pentru toată lumea, că e ministru sau nu”, a mărturisit o asistentă, conform Digi24.

Prezenţa ministrului Sănătăţii la CTS nu a trecut neobservată de cei care au venit să doneze sânge. „E ministra Sănătăţii aici. Am auzit şi eu lumea pe sală. Stătea la coadă. E bine dacă stă şi la coadă”, a spus un donator.

Timpul de aşteptare pentru donatorii de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bucureşti a fost de o oră şi jumătate, la toate cabinetele fiind cozi.

„Vă daţi seama că nu de noi depinde timpul de aşteptare. Noi ne facem treaba cât putem de bine. Probabil că de aceea se dă şi o zi liberă, pentru că e timpul de aşteptare mare”, a subliniat asistenta medicală de la CTS.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite