Microbuz înmatriculat în România, plin cu imigranți ilegali, implicat într-un accident la Budapesta. Șoferul a fugit

0
Publicat:

Microbuzul a intrat duminică în vehiculul din faţa sa pe un bulevard din Budapesta, iar după ce şoferul a fugit de la locul accidentului, s-a descoperit că în maşina românească erau înghesuiţi peste 20 de imigranţi ilegali.

Accidentul a avut loc în Ungaria FOTO: captură hirado.hu
Accidentul a avut loc în Ungaria FOTO: captură hirado.hu

Un microbuz care transporta imigranți ilegali s-a ciocnit în Budapesta cu o mașină.  În imaginile prezentate la televiziunea M1, se vede că dubiţa, marca Ford, are numere de înamatriculare româneşti, din judeţul Mehedinţi.

”Paramedicii au transportat o persoană la spital cu răni grave şi opt cu răni uşoare. Şoferul - suspectat de trafic de persoane - a sărit din maşină după accident şi a fugit. Accidentul face obiectul unei anchete cu autor necunoscut. Poliţia maghiară a declarat că 23 de cetăţeni sirieni au fost reţinuţi la locul accidentului de pe Bulevardul Muzeului. După coliziune, poliţia a arestat la scurt timp 12 migranţi în Piaţa Fővám, nu departe de locul accidentului. Cei 12 imigranţi ilegali nu au putut prezenta nicio dovadă a identităţii lor. Aceste 12 persoane făceau parte dintre pasagerii din dubă, dar au părăsit locul faptei înainte de sosirea poliţiei. Au fost găsiţi ulterior de poliţie în Piaţa Fővám din apropiere”, potrivit news.ro.

Televiziunea ungară spune că migranții erau kurzi sau turci și au fost duşi la poliţie, care a deschis o anchetă penală şi pentru trafic de persoane.

Migranţii, peste 20 de persoane, erau înghesuiţi în duba de marfă, care nu avea geamuri sau locuri pentru pasageri.

Șoferul riscă, pe lângă infracţiunea de trafic de persoane, să fie acuzat şi de tortură.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite