Mai multe străzi din Constanţa inundate; o casă din Năvodari, distrusă de trăsnet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fulger

Mai multe străzi din municipiul Constanţa au fost inundate, vineri seară, în urma unei ploi torenţiale, iar o casă din Năvodari a fost distrusă în totalitate după ce a fost lovită de trăsnet.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meterologie, în localităţile Constanţa, Ovidiu, Lumina, Valu lui Traian, Cumpăna, Agigea, Eforie şi Tuzla cantităţile de precipitaţii au depăşit 25 de litri pe metru pătrat.

Conform unui comunicat al Regiei Autonome Judeţene de Apă, s-au înregistat 11 reclamaţii de la persoane din municipiul Constanţa şi din Eforie Nord. De asemenea, în localitatea Valu lui Traian au fost trimise şase echipe de intervenţie, pentru a evacua apa de pe străzi şi din curţile localnicilor.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină şi în localitatea Năvodari, unde o casă a luat foc. În pofida intervenţiei echipelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, casa a fost distrusă complet de flăcări.

În momentul izbucnirii incendiului, în locuinţa respectivă nu se afla nicio persoană. Vecinii au văzut flăcările şi au sunat la 112. Casa avea 95 de metri pătraţi şi a ars în proporţie de 90 la sută. Pompierii au precizat că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un trăsnet.

Pompierii au mai fost solicitaţi să intervină pe lacul Techirghiol, unde o barcă în care se aflau cinci copii nu putea fi adusă la mal. În zonă s-au deplasat echipaje de la ISU Dobrogea şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar în final nu a mai fost nevoie de intervenţia acestora barca reuşind să ajungă în siguranţă la ţărm.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite