Ioan Becali poate fi eliberat din arest, condiţionat. Decizia nu este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Medgidia a decis, joi, că Ioan Becali poate fi eliberat condiţionat, la propunerea comisiei din cadrul Penitenciarului Poarta Albă care analizează dosarele privind liberarea condiţionată, după ce în octombrie aceeaşi instanţă luase o decizie similară şi la cererea avocaţilor lui Becali.

Concret, magistraţii Tribunalului Medgidia au admis, joi, propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă şi a dispus liberarea condiţionată a lui Ioan Becali, potrivit Mediafax.

Decizia instanţei nu este definitivă.

Pe 29 octombrie, Judecătoria Medgidia a decis liberarea condiţionată a lui Ioan Becali, dar atunci a luat decizia ca răspuns la solicitarea făcută de avocaţii acestuia. Decizia respectivă, care nu era definitivă, a fost atacată, însă deocamdată nu a fost fixat un termen la Tribunalul Constanţa.

Condamnat în dosarul „Transferurilor”

Ioan Becali a fost condamnat pe 4 martie 2014 la 6 ani şi patru luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”, din care a executat aproape un an şi opt luni. El se află în Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa.

Alături de Ioan Becali, în acest dosar au mai fost condamnaţi la închisoare fostul internaţional Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Victor Becali, Gheorghe Neţoiu şi Jean Pădureanu.

Până la ora actuală, au fost eliberaţi condiţionat Gică Popescu, fostul patron al FC Rapid Gheorghe Copos şi Jean Pădureanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite