Fratele Teodorei Maftei, jurnalista care a murit azi într-un spital din Israel, pe Facebook: „Vreau, începând de azi, să zâmbim...să ne bucurăm de tot ce avem”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurnalista Teodora Maftei a murit la 36 de ani FOTO Facebook
Jurnalista Teodora Maftei a murit la 36 de ani FOTO Facebook

Fratele jurnalistei Teodora Maftei, tânăra care a murit luni dimineaţă într-un spital din Israel, a postat un mesaj emoţionant pe contul acesteia de Facebook.

„Vreau începând de astăzi să zâmbim...să ne bucurăm de tot ce avem...de toţi cei pe care-i avem...să facem lucruri noi...să ne descoperim pe noi... şi toate pentru Teo...Vă implor!”, a scris Viorel Maftei, fratele Teodorei, pe Facebook.

Şi colegii săi de la Pro TV au publicat un mesaj de condoleanţe pe pagina oficială de Facebook a Ştirilor Pro Tv.

„Sunt momente în care şi cei mai puternici dintre noi nu pot merge mai departe. Teodora a fost cel mai ambiţios om în lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodată. Cele 7 operaţii nu i-au putut lua zâmbetul şi nici pasiunea fantastică pentru fotografie. În ultima saptămână, Teo a luptat cu răni imposibile, s-a bătut pentru viaţa ei ca o învingatoare, asa cum o ştim. Din pacate însa, corpul ei a avut o limită pe care sufletul n-avea cum sa o inteleagă”, au scris, pe pagina oficială de facebook, colegii Teodorei Maftei de la PRO TV.

Primul rănit transferat în străinătate

După incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei, editor la Pro TV, a fost internată la Spitalul de Arşi din Capitală, în stare critică, cu arsuri pe mare suprafaţă din corp şi cu arsuri de căi respiratorii.

În 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferată la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Intermedicas.

Pasionată de fotografie, Teodora Maftei, în vârstă de 36 de ani, editor la Pro TV, se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, intitulată „London Unedited - a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”, al cărei vernisaj era programat pentru 2 noiembrie.

La dorinţa familiei Teodorei Maftei, organizatorii expoziţiei acesteia au decis ca evenimentul să se desfăşoare conform programării iniţiale, la eveniment participând sute de persoane. Expoziţia a cuprins 23 de fotografii, instantanee urbane şi portrete realizate în Londra, în luna august.

Operată de trei ori pe creier în ultimii ani

Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei a cutreierat lumea-n lung şi-n lat, surprinzând unele dintre cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea fiind publicate pe site-ul său, teo.photography, informează Pro TV.

Până la incendiul din clubul Colectiv, printre ale cărui victime se numără, Teodora Maftei a fost operată de şapte ori, din care de trei ori pe creier. Tânăra suferea de chist arahnoidian de fosă posterioară, o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza aceasta, Teodora a avut şi o tromboză venoasă (i s-au spart două vene pe creier) şi a făcut o criză de epilepsie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite