FOTOGALERIE Magda Catone a stat la căpătâiul lui Şerban Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Catone a sosit joi 
după-amiază, cu o icoană în mâini, la Biserica Batiştei, unde a fost 
depus trupul lui Şerban Ionescu FOTO Pappics
Magda Catone a sosit joi după-amiază, cu o icoană în mâini, la Biserica Batiştei, unde a fost depus trupul lui Şerban Ionescu FOTO Pappics

Deşi se aflau în plin proces de divorţ, iar Şerban Ionescu susţinea că soţia sa îl înşală de trei ani, Magda Catone este devastată şi spune că, după înmormântare, va dormi în cimitir, alături de cel care i-a fost alături 30 de ani.

 „Sunt distrusă! Am fost atâţia ani împreună, iar acum... moartea ne-a despărţit", a declarat actriţa în exclusivitate pentru cancan.ro.

Catone susţine că nu se va despărţi de actor nici după ce acesta va fi înmormântat. „Eu oricum o să dorm acolo, după înmormântare! O să dorm cu el, în cimitir!", a mai spus văduva lui Şerban Ionescu.

Magda Catone nu a plecat de la căpătâiul soţului ei şi a vrut să se ocupe de toate lucrurile care ţin de înmormântare.

Mariajul agitat al celor doi actori a ţinut prima pagină a tabloidelor în ultimii ani. În toamna anului 2010, Şerban Ionescu şi Magda Catone anunţau că divorţează după 27 de ani de căsnicie. Ulterior, aceştia s-au împăcat, dar scandalurile au reizbucnit câteva luni mai târziu.

„Pelicanul", aşa cum îl numeau colegii pe Şerban Ionescu, a intentat din nou divorţ în luna mai 2012. Acesta a susţinut în repetate rânduri că soţia sa are un amant de mai bine de trei ani.

Magda Catone şi Şerban Ionescu avea un nou termen în procesul de divorţ, fixat pentru 14 decembrie.

Cei doi actori nu s-au mai văzut de o jumătate de an, atunci când artistul a plecat de acasă ca să urmeze tratamente pentru cumplita boală de care suferea.

Actorul Şerban Ionescu va fi înmormântat sâmbătă, în cimitirul Bellu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite