Căsătoria lui Şerban Ionescu şi a Magdei Catone: 17 ani de iubire şi 12 ani de certuri şi trădări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima parte a vieţii actorului Şerban Ionescu, care a murit în noapte de miercuri spre joi, a fost marcată de controverse mai ales pe plan sentimental, căsătoria de aproape trei decenii cu actriţa Magda Catone fiind pertubată de numeroase acuzaţii de infidelitate.

Ultimii doi ani din viaţa lui Şerban Ionescu, actorul care a murit la vârsta de 62 de ani, pe un pat din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, au fost tulburaţi atât de scleroză laterală amiotrofică pe care medicii din Germania au reuşit să i-o diagnosticheze, cât şi de destrămarea căsniciei de 29 de ani pe care o avea cu Magda Catone.

În mai 2012, Şerban Ionescu a depus cererea de divorţ de soţia sa, declarând că amândoi sunt vinovaţi în egală măsură de deteriorarea mariajului. Cererea de divorţ a actorului a venit la doi ani după ce Magda Catone a depus acelaşi act în instanţă, renunţând însă la despărţirea oficială de dragul fiului lor, Carol, pe vremea respectivă în vârstă de 12 ani.

În pofida tentativelor de reîmpăcare, căsnicia lor s-a dovedit a fi sortită eşecului, Şerban Ionescu acuzând actele de infidelitate ale soţiei sale.

După intentarea divorţului, actorul a povestit pe patul de spital reporterilor emisiunii „Acces Direct" de la Antena 1 că Magda Catone avea o relaţia extraconjugală de mai bine de trei ani. Acesta a fost şi motivul trecut în cererea de divorţ depusă în mai anul acesta. Totodată, Şerban Ionescu a mai declarat că din cei 29 de ani căsnicie, 17 au fost cu adevărat plini de iubire, iar ultimii 12 - plini de certuri şi trădări.

Acuzaţiile lui Şerban Ionescu sunt susţinute şi de Maria Surdoaie, femeia de serviciu a blocului în care locuiau cei doi actori, care a vorbit despre relaţia celor doi la emisiunea „Happy Hour" difuzată de postul de televiziune ProTV. Potrivit acesteia, el era cel care făcea adesea curat, care avea grijă de copil şi care făcea de mâncare în casă. În cei 16 ani în care s-a ocupat de curăţenia blocului, femeia de serviciu a afirmat că Magda nu-şi manifesta afecţiunea faţă de Şerban, mai mult de atât, „nu l-a iubit niciodată", singurul motiv pentru care i-a fost alăturii fiind banii.

Pe de altă parte, avocatul care o reprezenta pe Magda Catone în instanţă, Bogdan Pavel, a declarat că „singura vină a ei este că nu şi-a pus viaţa pe tavă, nu a luat presa după dânsa de fiecare dacă când mergea să-l viziteze". Pavel a făcut astfel referire la faptul că Magda şi-a sprijinit soţul în momentele grele de luptă cu boala, dar a făcut-o într-un mod discret.

„S-a şi internat alături de Şerban Ionescu la spital, pentru a fi alături de el. Se întâmpla în aprilie-mai internarea, am dovezi, documente de internare şi externare", a adăugat Pavel, la începutul lunii noiembrie, la emisiunea „Drept la ţintă", difuzată de Kanal D.
Următorul termen al divorţului intentat de Şerban Ionescu avea să aibă loc în decembrie 2012.

„Căsnicia presupune înţelegere, toleranţă, îngăduinţă, smerenie şi altruism. Adică tu trebuie să iubeşti, dar nu trebuie să aştepţi să fii iubit, la rândul tău. Deşi ce bine e când sentimentele îţi sunt împărtăşite. Abia atunci e cu-adevărat frumos. Că dacă tu iubeşti, dar nu eşti iubit, relaţia, atât cât e ea, se igrasiază", declara Şerban Ionescu în revista „Formula As", în 2010.
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite