Femeia intrată în comă după prăbuşirea cortului doborât de furtună a murit la spitalul „Sf.Pantelimon“ din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia intrată în comă după prăbuşirea cortului doborât de furtună a murit la spitalul „Sf.Pantelimon“ din Bucureşti  FOTO: Cristian Alexandru Catana
Femeia intrată în comă după prăbuşirea cortului doborât de furtună a murit la spitalul „Sf.Pantelimon“ din Bucureşti  FOTO: Cristian Alexandru Catana

Femeia intrată în comă după ce a fost rănită în urma prăbuşirii cortului din Sectorul 3, doborât de furtuna de joi, din Bucureşti, a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul „Sf. Pantelimon“. După furtuna de ieri, 18 persoane din Capitală au avut nevoie de spitalizare. În ţară, 29 de localităţi şi 16 judeţe au fost afectate de vijelie.


„Pacienta avea 80 de ani şi era la terapie intensivă, cu fractură craniană“, au declarat surse medicale.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a anunţat, joi după-amiază, că în urma prăbuşirii unui cort din zona străzii Baba Novac, în care era organizat un târg de haine, au fost rănite patru persoane. Una dintre acestea a fost internată în comă la Spitalul „Sfântul Pantelimon“.

Anchetă după furtună: poliţiştii Secţiei 12 cercetează un accident de muncă

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat că poliţiştii Secţiei 12 cercetează un accident de muncă, deoarece una dintre victime era angajată a unei societăţi comerciale care avea stand la târgul respectiv.

Cortul prăbuşit în zona străzii Baba Novac era amplasat pe un teren privat şi avea autorizaţie de funcţionare şi aviz urbanistic, au declarat reprezentanţi  ai Primăriei Sectorului 3, citaţi de Mediafax.

„Cortul a fost amplasat pe un teren privat, de către o firmă privată. Societatea SC Amplus Internaţional LTD SRL a obţinut avizul de urbanism în data de 18 februarie 2013, cu valabilitate până în 24 iunie 2013, societatea având şi autorizaţie de funcţionare“, au precizat sursele citate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite