Două românce din Italia, arestate la domiciliu după ce ar fi obţinut ilegal de la un italian 500.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două românce l-ar fi convins pe bătrân să semneze două cecuri în valoare de peste 500.000 de euro
Cele două românce l-ar fi convins pe bătrân să semneze două cecuri în valoare de peste 500.000 de euro

Două românce sunt acuzate de autorităţile din Italia că ar fi convins un italian de 59 de ani, care ar avea probleme psihice, să semneze nişte cecuri bancare în valoare de cel puţin 500.000 de euro, potrivit publicaţiei italiene „Firenze Post“. Acestea au fost arestate preventiv la domiciliu sub acuzaţia de escrocherie.

Cele două românce care au 28, respectiv 29 de ani l-ar fi cunoscut la un restaurant din Florenţa pe italianul de 59 de ani, care a fost foarte încântat să aibă o relaţie cu ele.

Bărbatul, care are probleme psihice, ar fi fost convins de cele două românce, într-un interval de o lună, să le semneze cecuri bancare de peste 500.000 de euro, sub pretextul nevoii de a cumpăra diverse bunuri şi de a face călătorii.

Anchetatorii, sesizaţi de părinţii foarte bătrâni ai italianului, au anunţat că suma cerută de cele două românce ar putea fi mult mai mare de 500.000 de euro.

Carabinierii din Florenţa au emis un mandat de reţinere pe numele celor două românce, iar o instanţă a decis arestarea preventivă a acestora la domiciliu sub acuzaţia de escrocherie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite