Cine e bărbatul căutat pentru jaful de la Poștă: era angajat de o săptămână

0
Publicat:

Polițiștii din Ilfov au distribuit fotografia bărbatului care este acuzat că a sustras un sac cu aproximativ 278.000 de lei. Acesta are vârsta de 30 de ani și este din București.

Fotografia suspectului a fost distribuită de polițiști
Fotografia suspectului a fost distribuită de polițiști

Furtul a avut loc marți, 1 noiembrie, în jurul prânzului, în timp ce echipajul se deplasa către oficiul poştal din Chiajna. Tânărul de 30 de ani l-a rugat pe șofer să oprească în dreptul unui magazin, pentru a-și cumpăra apă. Acesta a luat sacul cu bani fără ca șoferul să își dea seama şi s-a făcut nevăzut. Polițiștii suspectează că acesta a avut un complice, care l-a ajutat să fugă cu banii.

Banii furați reprezentau pensiile unor vârstnici din localitatea Chiajna.

Suspectul a fost dat în urmărire de poliție

Tânărul a fost dat în urmărire de către poliție, iar persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112, IPJ Ilfov sau cea mai apropiată unitate de poliție

„La fața locului s-au deplasat imediat colegii mei din cadrul poliției Orașului Chitila pentru efectuarea activității specifice. A fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a spus Anne Marie Ciolcă, purtător de cuvânt al poliției Ilfov.

Se angajase la Poșta Română cu doar o săptămână înainte de comiterea furtului

Suspectul se angajase de numai o săptămână la Poșta Română, pe postul de mânuitor de valori. Poșta Română a deschis o anchetă, internă. „Părerea noastră că este o acțiune premeditată. El practic asta face, e mânuitor de valori, are acces la toate valorile care sunt în mașină, şoferul e doar şofer și oferă suport pe zona de transport“, a spus Claudia Bibire, purtător de cuvânt al Poștei Române.

Reprezentanții Poştei Române i-a asigurat pe beneficiari că banii de pensii au fost completaţi, iar distribuirea lor nu va fi afectată, astfel că nu vor exista întârzieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite