Cazul cadavrului găsit în lada canapelei. Mama minorei a fost găsită în Spania

0
Publicat:

Mama copilei în vârstă de 12 ani al cărei trup neînsuflețit a fost găsit într-o locuință din Sectorul 4 din București a fost prinsă de oamenii legii din Spania marți dimineață, 6 iunie, după ce autoritățile române au lansat o alertă la nivelul UE.

Fetița a fost găsită moartă sâmbătă, 3 iunie. Foto: Arhivă
Fetița a fost găsită moartă sâmbătă, 3 iunie. Foto: Arhivă

Mama fetiței și partenerul său ar fi părăsit țara în luna aprilie, au transmis surse judiciare pentru „Adevărul”. De asemenea, femeia urmează să fie supusă unui interogatoriu, iar dacă situația o va impune, mama copilei va fi adusă în țară, conform Digi24. 

Totodată, partenerul de viață al acesteia este căutat la nivel european.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a transmis marți că victima este o minoră de 12 ani. 

La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei. 

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar. 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul de presă. 

Reamintim că victima a fost găsită moartă sâmbătă, 3 iunie, de proprietarul apartamentului în care aceasta locuia cu chirie.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite