Bătaie generală cu 90 de români la un loc de joacă din Dortmund. Scânteia care a aprins scandalul

0
0

Incident violent la un loc de joacă din Germania. Protagoniștii scandalului care s-a iscat din senin au fost 90 de români care s-au îmbrâncit, insultat și bătut. Încăierarea a pus pe jar forțele de ordine. Totul s-a petrecut la un loc de joacă din Dortmund, iar scandalul uriaș a fost declanșat de o dispută verbală, relatează waz.de.

Poliția a intervenit pentru a aplana conflictul FOTO pixabay
Poliția a intervenit pentru a aplana conflictul FOTO pixabay

Acest conflict minor a fost scânteia care a degenerat într-o adevărată încăierare, în care au fost implicați nu mai puțin de 90 de oameni, toți români. În urma incidentului, poliția germană a anunțat că șase, cu vârste cuprinde între 12 și 42 de ani, fac obiectul anchetei.

Conform anchetatorilor, Poliția a fost sesizată la numărul unic de urgențe, marți, 4 octombrie, în jurul orei 18.40, cu privire scandal violent care a izbucnit la un loc de joacă. Inițial, 20 de persoane au fost implicate în încăierare, însă, la scurt timp, totul a degenerat. La sosirea echipajelor de poliției, la fața locului era 90 de persoane, potrivit waz.de.

„Prima echipă de patrulare a reușit să separe adversarii. După ce au venit și celelalte echipaje, s-a instalat rapid calmul”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Peter Bandermann.

Un live video cu ghinion

După discuții la fața locului, anchetatorii au stabilit că un tânăr de 20 de ani care făcea un live video de pe terenul de joacă a fost insultat în timp ce filma. De aici s-a iscat o adevărată bătaie, cu insulte și îmbrânceli între mai multe.

O tânără de 20 de ani, care dorea să aplaneze disputa, a fost bătută și a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată cu ambulanța la spital.

 Presa germană notează că Poliția investighează șase suspecți, având vârste de 12, 13, 14, 20 și 42 de ani pentru pagube produse la locul de joacă. Surse din Poliția Dortmund au precizat pentru presă că toți cei implicați sunt români.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite