Azilele groazei: Frații Godei, plasați în arest la domiciul de Tribunalul București. Decizia nu e definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, propunerea procurorilor DIICOT de prelungire a arestării preventive pentru Ştefan Godei, administratorul azilului din Voluntari unde bătrânii erau cazaţi în condiţii groaznice.

Ștefan Godei Foto: Arhivă
Ștefan Godei Foto: Arhivă

Judecătorii au dispus ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu, informează Agerpres.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Daniel Godei şi Andrei-Răzvan Ticu, şef serviciu în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov.

Tot vineri, instanţa a admis propunerea de prelungire pentru 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu faţă de Ioana-Andreea Caraulasu, Cristina Tudorancea, Claudia Costescu şi Gheorghiţa Trifu.

Decizia nu este definitivă.

În același dosar 25404/3/2023, s-a admis propunerea și s-a prelungit măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, de la 03.09.2023 până la 02.10.2023, inclusiv, față de inculpații Anghel Catalina și Cristea Alexandru.

S-a respins propunerea și s-a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a încheierii, pentru inculpații Plesa Gheorghe, Popa Mihaela-Bianca, Dragomir Ioana, Bizon Luminita și Tanase Marius.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite