Agentul „Bate tot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gardian de la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, judeţul Brăila, a ajuns în spatele gratiilor deoarece, pe fondul unei beţii crunte, a ameninţat cu moartea şi a bătut doi agenţi de poliţie.

„Pe fondul consumului mare de alcool, Dănăilă a provocat scandal la magazinul familiei Cadîr, din satul Tichileşti. A lovit mai întâi doi clienţi, apoi pe patroana magazinului, Olimpia Cadîr, iar într-un final i-a ameninţat şi bătut pe cei doi poliţişti din localitate", ne-a precizat procurorul Marinela Coşniţă.

Potop de pumni şi palme

Vineri seară, în jurul orei 23.00, gardianul Adrian Dănăilă (32 de ani) s-a enervat teribil că vânzătoarea magazinului, care este chiar patroana, a refuzat să-i mai vândă băutură.

„Închisesem, iar el şi aşa era beat", a explicat patroana începutul conflictului. Furia lui Dănăilă s-a revărsat asupra tuturor celor pe care i-a întâlnit în cale. Patroana, soţul acesteia, fiica şi ginerele, câţiva săteni care veniseră să vadă ce se întâmplă, toţi au încasat de-a valma palme, pumni, picioare de la individul care are aproape doi metri înălţime şi peste 120 de kilograme.

Bătuţii au chemat Poliţia, iar scandalul a continuat şi la secţie, unde agentul Cristian Iuga a primit câţiva pumni în figură de la gardian. Au mai fost chemaţi în ajutor doi poliţişti de la Gropeni, iar în cele din urmă, Dănăilă a fost imobilizat, nu înainte de a rupe ca pe nişte aţe primul rând de cătuşe folosit de poliţişti.

Gardianul bătăuş a fost arestat, ieri, pentru 20 de zile şi a fost suspendat din funcţie pe durata anchetei penale. Mare parte din „circ" a fost înregistrat audio şi video, de către poliţişti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite