A murit Paul Bandram, cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai. Mesajul Casei Regale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Bandram, cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai, a încetat din viaţă, anunţul fiind făcut chiar de Casa Regală, care a transmis un mesaj emoţionant, alături de sincerele condoleanţe adresate familiei.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram”, a informat Casa Regală pe site-ul său oficial.

Fiu al Alteţei Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei şi Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mamă Elena) şi a lui Richard Brandram, ofiţer în Armata Marii Britanii, Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 şi a profesat întreaga sa viaţă în City of London, în domeniul financiar şi bancar.

„Majestatea Sa Margareta şi surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta şi Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătuşa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florenţa, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana şi întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanţele împreună cu Principesa Ecaterina şi fiul ei, Paul.

Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie.

Majestatea Sa şi Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanţe soţiei celui dispărut, dna Katherine Brandram.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, a transmis Casa Regală.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite