A murit Horia Emil Cioflan „doctorul cu mâini de aur“. Mama sa a nu a rezistat durerii: și-a pierdut viața în ziua înmormântării lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Emil Cioflan, unul dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, supranumit medicul cu „mâini de aur“, a murit la doar 57 de ani. Mama sa, de profesie tot medic, a decedat în ziua înmormântării acestuia.

Medicul Horia Emil Cioflan FOTO Sanador
Medicul Horia Emil Cioflan FOTO Sanador

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Horia Emil Cioflan a fost unul  dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie. El avea competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică la un cunoscut spital din București.

Medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său. Tragedia a fost urmată de o alta. Mama medicului, Ștefania Cioflan, medic la rândul său, nu a rezistat durerii pierderii fiului și a decedat chiar în ziua înmormânării lui. 

Specialistul a realizat, împreună cu echipa de chirurgi ginecologi de la Sanador,, intervenții chirurgicale în premieră. „De mare interes au fost intervențiile pentru tulburări de statică pelvină și incontinență urinară, care se practică modern, cum ar fi operația Burch pe cale laparoscopică, operația Dubuisson pentru resuspensia uterului sau colposacropexia cu meșe alloplastice pentru prolapsul genital. De asemenea, în Spitalul Clinic SANADOR a efectuat și intervenții de chirurgie oncologică pentru cancer de col sau de corp uterin cu evoluție excelentă, timp de internare minim, recuperare și reintegrare în familie aproape imediată. Chirurgia endometriozei este un alt subiect de mare interes; această afecțiune debilitantă care scade semnificativ calitatea vieții pacientelor și conduce implacabil către sterilitate a fost abordată în multe cazuri, cu rezultate excelente“.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN

A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite