14 kilograme de cocaină și heroină, introduse în România. Unde ascundeau drogurile traficanții VIDEO

0
Publicat:

Membrii unui grup de traficanți de droguri, condus de un cetățean albanez, au fost arestați după ce ar fi introdus în țară peste 4 kilograme de cocaină și circa 10 kilograme de heroină, în valoare de circa 880.000 euro. 

Polițiștii și procurorii DIICOT spun că este vorba de trei persoane - un cetățean albanez, un cetățean muntenegrean și un cetățean român - acuzate de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri și trafic intern de droguri. 

Cetățeanul de origine albaneză era cel care conducea grupul, dar și cel care ar fi făcut rost de droguri, le-ar fi transportat, introdus și comercializat pe teritoriul țării noastre, potrivit comunicatului Poliției Române. 

Traficanții se foloseau pentru transport de un automobil ce avea amenajat un compartiment special pentru ascunderea drogurilor. Cand s-a făcut captura, mașina era condusă de o femeie.

Un cetățean român urma să preia și să comercializeze drogurile. Acesta escorta autoturismul cu ajutorul unui scuter, potrivit sursei citate. 

Drogurile introduse de cei trei cetățeni în țară, respectiv 4 kilograme de cocaină și 10 de heroină, ar fi trebuit să ajungă, potrivit polițiștilor, la membrii unor rețele de traficanți de droguri de mare risc, specializați în distribuția de heroină, ce și-ar fi desfășurat activitatea în municipiul București și în județul Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite