Târg de joburi IT pentru studenţi şi absolvenţi organizat în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
targ de joburi/ stirileprotv.ro

Duminică, 10 martie, Facultatea de Automatică şi Calculatoare reprezintă, pentru a doua zi consecutiv, locul în care se desfăşoară cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT adresat studenţilor şi absolvenţilor, târgul de joburi IT&C.

Târgul IT&C este organizat de către LSAC Bucureşti, o organizaţie care reprezintă drepturile şi interesele studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi Universitatea Politehnica Bucureşti.

Programul târgului pentru astăzi este între orele 10:00 - 17:00, timp în care cei tinerii pasionaţi de domeniul IT pot trece pe la standurile companiilor şi se pot bucura de surprizele pregătite de către organizatori.

Târgul reprezintă un mod prin care tinerii pot lua contact direct cu membrii companiilor din domeniul IT&C şi afla ofertele de muncă disponibile. Printre companiile care îşi prezintă oferta de joburi se numără Avira, Luxoft, Deloitte, Genpact, Orange, Vodafone, Lenovo, ING, Thales.

Evenimentul cuprinde şi o serie de concursuri, venite din partea companiilor, prin care acestea vor testa participanţii prezenţi. Organizatorii se aşteaptă la câteva mii de studenţi care să vină la târg.

   Conform Institutului de Statistica, în IT se înregistrează cel mai mare salariu mediu net pe economie: 6.888 de lei.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite