RIUF, târgul internaţional de universităţi, revine în toamnă în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi

0
0

Romanian International University Fair revine în toamnă în trei oraşe: Bucureşti (4-5 octombrie), Timişoara (7 octombrie) şi Iaşi (9 octombrie). Aflat la cea de-a XV-a ediţie, RIUF îşi propune să ofere vizitatorilor o perspectivă cât mai diversă asupra ofertei educaţionale actuale.

Au început înscrierile la ediţia de toamnă a târgului internaţional de universităţi RIUF – Romanian International University Fair. Evenimentul va ajunge în trei oraşe ale ţării, iar la ediţia din Bucureşti – desfăşurată la Sala Palatului – sunt aşteptaţi reprezentanţii a peste 50 de universităţi din întreaga lume. Evenimentul îşi propune să le ofere vizitatorilor oportunitatea de a explora o paletă cât mai largă de oferte din domeniul educaţional. Astfel, printre expozanţii de la această ediţie se numără, alături de universităţi, şi instituţii culturale, şcoli de limbi străine sau asociaţii studenţeşti.

Mii de programe de licenţă şi masterat

Elevii şi studenţii prezenţi la târg vor putea să afle informaţii cu privire la care sunt programele de licenţă sau de masterat pe care le au la dispoziţie în domeniile de interes pentru ei, direct de la reprezentanţii universităţilor. Mai mult, ei vor avea oportunitatea de a vorbi cu studenţi şi absolvenţi români ai universităţilor internaţionale.

Tot la târg, vizitatorii îşi vor putea face o idee despre care sunt taxele de şcolarizare şi posibilităţile de finanţare – bursele pe care le pot accesa sau modul în care pot obţine un împrumut guvernamental. La standul EDMUNDO, vizitatorii vor putea afla direct de la consilierii educaţionali toate aceste informaţii, precum şi care sunt paşii ce trebuie urmaţi pentru a deveni student internaţional.

„O imagine completă despre oferta educaţională actuală”                  

„Evenimentul şi-a propus încă de la început să creeze contextul în care participanţii să privească dincolo de cele mai simple răspunsuri. Participarea la târg le oferă oportunitatea de a pune întrebări, de a interacţiona direct cu viitori colegi sau profesori de la universităţi din ţară şi din străinătate şi de a îşi forma o imagine completă despre oferta educaţională actuală. Prin spectrul larg de instituţii educaţionale prezente şi prin consilierea gratuită oferită, RIUF poate reprezenta pentru un elev sau student punctul în care începe drumul său spre mai departe”, ne spune Alexandru Ghiţă, preşedinte al Grupului EDUCATIVA şi fondator RIUF.

Înscrie-te pe www.riuf.ro!

Pentru a participa la eveniment, participanţii se pot înscrie pe www.riuf.ro. Cei care se înscriu online au câteva avantaje: în funcţie de domeniile de interes selectate în formular, cei înscrişi vor putea primi informaţii personalizate de la universităţi şi vor rămâne la curent cu toate noutăţile despre eveniment şi despre studiile în străinătate. Mai mult, înregistrarea online permite rezervarea unui loc la workshopurile organizate în cadrul târgului.

Educație


Ultimele știri
Cele mai citite