Ministerul Educaţiei organizează o consultare online în legătură cu proiectele de planuri-cadru pentru liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministerul Educaţiei organizează o consultare online în legătură cu proiectele de planuri-cadru pentru liceu. FOTO: Arhiva „Adevărul“
Ministerul Educaţiei organizează o consultare online în legătură cu proiectele de planuri-cadru pentru liceu. FOTO: Arhiva „Adevărul“

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizează, în perioada 6 - 20 februarie 2018, o consultare prin intermediul unui chestionar online, parte a dezbaterii publice privind proiectele de plan-cadru pentru învăţământul liceal.

Procesul de consultare vizează obţinerea unui feedback relevant din partea cadrelor didactice, inspectorilor şcolari şi a altor categorii de specialişti interesaţi.

Pentru a colecta sugestiile, opiniile sau comentariile pe acest subiect, este recomandată parcurgerea, în prealabil, a celor 3 propuneri de plan-cadru supuse dezbaterii, precum şi a profilului de formare al absolventului de liceu. Suplimentar, pe lângă răspunsurile propriu-zise, pot fi făcute, dacă este cazul, observaţii şi propuneri în spaţiile special dedicate.

Menţionăm că scopul acestei consultări publice nu vizează strict alegerea uneia dintre cele 3 variante propuse spre dezbatere, ci găsirea unei soluţii optime.

Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi utilizate doar în scopul consultării.

Educație



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite