Articol publicitar

Înscrierile la simularea examenului de admitere la ASE continuă!

0
0
Publicat:

Te pregătești pentru admitere și ești interesat de programele universitare de licență de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică sau Facultatea de Drept de la ASE? Alege să îți testezi cunoștințele, fără a achita o taxă, și să te familiarizezi cu atmosfera examenului scris, pe care îl vei susține în cadrul concursului de Admitere 2024 la ASE! Participând la simularea examenului, care se va desfășura în amfiteatrele ASE, vei învăța cum să îți gestionezi emoțiile înainte de admiterea propriu-zisă și vei afla cât de bine ești pregătit în acest moment!

Simulare CSIE si Drept jpg

Simularea (înscrierea, examenul, corectarea tezelor și comunicarea rezultatelor) se va desfășura exact ca la concursul de Admitere din iulie 2024!

Academia de Studii Economice din București anunță, pentru data de 13 aprilie 2024, simulare de examen pentru viitorii candidați la cele două facultăți, care în iulie 2024 organizează examen scris de admitere - Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică și Facultatea de Drept.

Înscrie-te la simularea de examen până joi, 11 aprilie 2024, accesând ase.ro/simulare-admitere.

Cum te înscrii? Online, completând formularul de înscriere pe platforma: simulare.ase.ro/.

Cele două facultăți ale ASE oferă tuturor elevilor interesați șansa de a-și testa, fără a achita o taxă, cunoștințele prin intermediul unui examen specific mediului universitar. Astfel, venim în sprijinul elevilor care vor să își evalueze pregătirea prin organizarea unei simulări a examenului de admitere. Scopul acestei evaluări este acela de a îi ajuta pe viitorii candidați să se familiarizeze cu formatul unui astfel de examen, dar și să îi conștientizeze dificultatea.

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (CSIE) va consta într-un singur examen de 2 ore și jumătate la disciplina Matematică, așa cum se precizează si pe site-ul dedicat. Simularea examenului se va susține sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 10:30 pentru elevii  care susțin simularea examenului de admitere în limba română, și începând cu ora 13:30 pentru elevii  care susțin simularea examenului de admitere în limba engleză. Testul grilă include 10 întrebări, fiecare întrebare are cinci variante de răspuns, doar una dintre acestea este corectă. Întrebările sunt formulate pe baza tematicii de concurs.

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Drept va consta într-un singur examen desfășurat sub forma unui test grilă de 3 ore la disciplinele Limba română și Economie, așa cum se precizează si pe site-ul dedicat. Simularea examenului se va susține sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 13:30. Testul cuprinde 100 de întrebări-grilă, cu 5 variante de răspuns, dintre acestea una singură fiind corectă. Dintre cele 100 de întrebări, 60 sunt întrebări aferente disciplinei Limba română și 40 sunt întrebări aferente disciplinei Economie. Întrebările sunt formulate din tematica de concurs.

Participarea la simulare nu influențează Admiterea din iulie 2024. Sunt procese total separate! Notele obținute la simularea examenului de admitere nu sunt luate în calcul în cadrul concursului de admitere la programele universitare de licență.

Admitere ASE Licenta 2024 png

Detalii despre simularea la CSIE și Drept, tematică și bibliografie, exemple de subiecte se regăsesc aici  ase.ro/simulare-admitere.

Pentru mai multe detalii despre concursul de Admitere 2024 la toate programele universitare de licență, te invităm să accesezi ase.ro/admitere/licenta și rețelele sociale ale universității noastre (Facebook, Instagram, Youtube). De asemenea poți pune întrebări în grupul oficial de Admitere, dedicat viitorilor studenți ASE, unde te poți conecta cu alți candidați, afla informații esențiale despre admitere și pune întrebări direct studenților.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite