Articol publicitar

Fii student la ASE! 4 - 8 iulie: Înscrieri la programele universitare de licenţă!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
333

Pe 4 iulie ASE dă startul la Admitere 2022. Le urăm succes tuturor elevilor de-a 12-a la examenul de bacalaureat şi le reamintim că îi aşteptăm la ASE.

Cea mai bună universitate  economică şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est vine şi anul acesta cu una dintre cele mai generoase oferte de şcolarizare pentru candidaţii săi - peste 7000 de locuri, aproape jumătate fiind finanţate de la bugetul de stat.

Candidaţii pot opta pentru unul sau mai multe dintre cele 35 de programe universitare de licenţă, cu predare în limbile română, engleză, franceză sau germană, pentru formele cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Înscrierile au loc în perioada 4-8 iulie, aşa cum anunţă pagina web instituţională www.ase.ro, prin încărcarea documentelor de concurs pe platforma admitere.ase.ro. Taxa de înscriere se recomandă a fi plătită tot online, în cadrul procesului de înscriere.

Cum devii student la ASE?

aaa

Concursul de admitere iulie 2022 constă în:

  • eseul motivaţional (probă eliminatorie, evaluată cu admis/respins)
  • testul de competenţă lingvistică, susţinut online de către candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină şi pentru programul Limbi moderne aplicate şi nu au certificat de competenţă lingvistică, recunoscut de ASE (detalii);
  • media generală de admitere, ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).

Ce perspective au absolvenţii ASE pe piaţa muncii?

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele topuri de prestigiu, care îşi continuă trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education University Impact Rankings 2022, ocupând locul 301-400 la nivel mondial şi locul I în România.

ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie şi Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2022.

Angajatorii apreciază foarte bine studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garanţia unui viitor sigur şi a celei mai bune inserţii pe piaţa muncii. O confirmă influentul QS World University Rankings, unde ASE este universitatea cu o foarte bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii. 86% dintre absolvenţii noştri îşi găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultăţii în domeniul studiat, având oportunitatea de a-şi clădi un viitor sigur şi bine plătit.

Pentru întrebări şi informaţii detaliate despre Admitere şi ASE, candidaţii au la dispoziţie paginile instituţionale Admitere Licenţă 2022, Facebook, Grup oficial Admitere 2022, Instagram.

ASE desfăşoară întâlniri online cu candidaţii săi, sub genericul Admis la ASE, 2022, vinerea, începând cu ora 18:00. Candidaţii pot întreba tot ce îi interesează despre perspectivele profesionale oferite de ASE, Admiterea 2022, viaţa de student şi oportunităţile de dezvoltare personală pentru absolvenţii ASE, iar cadre didactice, consilieri de orientare profesională şi studenţi răspund cu plăcere.

La dispoziţia candidaţilor se află adresa de e-mail admitere@ase.ro şi call center la 0213191900/01, interior 360, 306. La intrările universităţii se găsesc broşuri cu detalii despre Admitere.

Studenţii ASE beneficiază de peste 3400 de burse de performanţă, de studiu şi sociale, cu valori atractive, peste 550 de burse Erasmus, peste 3000 de locuri de practică şi internshipuri la firme de top. Pentru studenţii din ţară ASE pune la dispoziţie 3500 de locuri în căminele proprii.  

ASE

„Dragi candidaţi la programele noastre universitare de licenţă,  vă invit, cu drag, să vă alăturaţi comunităţii de peste 22 000 de studenţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului economic şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est. Eu însumi sunt mândru să fiu absolvent al acestei universităţi. Tradiţia şi dinamica, strânsa legătură cu mediul de afaceri, oportunităţile de învăţare, numeroasele burse de studii, mobilităţile internaţionale, condiţiile noastre bune de cazare sunt câteva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piaţa Romană poate constitui o opţiune inspirată, sigură şi de perspectivă pentru voi! Statutul de absolvent al ASE asigură o foarte bună inserţie pe piaţa muncii, o viaţă profesională de succes şi o carieră frumoasă, pe care v-o doresc din plin! Succes, dragi candidaţi!” - prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector. 

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite