Cristian este înnebunit după Batman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudorache (foto), elev în clasa a III-a la Şcoala „Nicolae Titulescu“ din Călăraşi, spune că printre materiile de la şcoală care îi plac cu adevărat se numără limba română, engleza şi matematica. Eroul puştiului de 9 ani vine însă din benzile desenate pe care le iubesc copiii din toată lumea.

Cristian se declară un fan împătimit al lui Batman. Băiatul este bucuros că el este acum şi personaj de desene animate. Cristian urmăreşte cu interes toate filmele care-l au drept erou central pe Batman şi îi cunoaşte toţi partenerii: Robin, Tornadă Roşie, Săgeată Verde, Cărăuşul Albastru şi Aqua Man. „Toţi au puteri supraomeneşti şi de fiecare dată salvează lumea. Sunt foarte bucuros când reuşesc să învingă şi mi-aş dori să nu mai existe lucruri rele pe Pământ", mărturiseşte băiatul.

Părinţii îi dau voie să se uite la desene, pentru că băiatul este şi un elev cu rezultate bune. În plus, printre pasiunile sale se numără lectura. Cristian îşi citeşte singur poveştile încă dinainte de a fi împlinit 5 ani, iar părinţii îi dăruiesc deseori cărţi, încercând să-i păstreze interesul viu şi să-l stimuleze să afle tot timpul lucruri noi. „Nu m-a obligat nimeni să învăţ! Pur şi simplu am fost atras de întâmplări şi informaţii inedite, astfel că nu mi-e greu să le reţin", spune Cristian. În primii ani de şcoală a participat la mai multe concursuri „Cangurul", unde a obţinut de fiecare dată diploma de excelenţă. „Nu ştiu dacă el este cel mai bun elev, ştiu doar că este un copil foarte receptiv şi silitor. Nu face nimic din ce nu i-ar plăcea, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure", afirmă Violeta Tudorache, mama lui Cristian.  

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite